Catherine Zeta-Jones ukrala sve poglede na crvenom tepihu

Piše: Redakcija

AFP

Ovogodišnja dodjela Screen Actors Guild Awards vrvila je odlično obučenim slavnim ljepoticama. Dok su pojedine slavne dame poput Laure Dern, Renee Zellweger i Jennifer Aniston za svoje glumačko umijeće nagrađene zlatnim kipićem, bilo je i onih koje su odnijele ovacije na račun svojih modnih izdanja. Catherine Zeta-Jones zasigurno je bila jedna od njih.

AFP

Držeći se za ruku s dugogodišnjim suprugom Michaelom Douglasom, oskarovka Catherine Zeta-Jones zablistala je na crvenom tepihu prestižne 26. dodjele nagrada SAG u Los Angelesu.

AFP

50-godišnja velška glumica malo koga je ostavila ravnodušnim svojim izgledom, prošetavši crvenim tepihom u srebrnoj haljini s dugačkim prorezom i dubokim dekolteom koja je slavnoj glumici pristajala kao salivena.

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti