Fotografija o kojoj se priča: Milica Pavlović pokazala vjerenički prsten?

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Milica Pavlović jedna je od onih dama koje nastoje da svoj privatni, posebno ljubavni život drže daleko od očiju javnosti. No, to svakako ne spriječava fanove da prate svaki njen korak, te da u svakom od njih pronađu tragove koji, po njihovom mišljenju, šalju jasnu poruku. Upravo zbog toga su oduševljeno dočekali njene posljednje objave na Instagramu, a riječ je o fotografijama na kojima probava haljine u jednom od butika, a njenim obožavateljima nije promaklo to da na ruci ima prsten na prstu koji je inače “rezerviran” za vjerenički prsten. 

View this post on Instagram

🔝

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Podsjećamo, Milica je u jednom od intervjua koji je nedavno  dala za srbijanske medije otkrila da još uvijek nije pronašla muškarca svojih snova, ali nije krila  da postoje muškarci iz javnog života koji su joj simpatični. 

– Postoje muškarci koji su mi seksipilni, a dio su show biznisa. Recimo Vuk Kostić, Viktor Savić, Miki Damjanović… Dosta njih volim, ali evo recimo, Miloš Biković mi je simpatičan – rekla je ona. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti