Selena Gomez: Bila sam žrtva nasilja

Piše: Redakcija

Selena Gomez nedavno je u intervjuu za NPR izjavila da je bila ”žrtva emocionalnog nasilja” za vrijeme veze sa Justinom Bieberom.

– Osjećala sam se kao žrtva određene vrste nasilja tokom veze. Naravno da ne želim do kraja života govoriti o ovome, ali istovremeno sam jako ponosna na sebe kako se razvijam i graciozno prolazim kroz sve. Dugo sam šutila i sada sam našla način kako o tome razgovarati i kako ispričati ono što nisam imala priliku, pa makar to bilo kroz pjesmu – kazala je Selena.

Njena nova pjesma ”Lose You To Love Me” posvećena je Justinu.

– Osjećala sam se kao da nisam dobila pošten kraj veze i to sam prihvatila, ali znala sam da mi je trebao način da kažem neke stvari koje nisam izrekla. To nije pjesma puna mržnje, već nešto što govori da je to bio  lijep period i nikada to neću poricati. Ali, bilo je i jako teško i drago mi je što je završilo – otkrila je pjevačica

Podsjećamo da su Selena i Justin u 7 godina veze prekidali nekoliko puta, priča je konačno završila 2018. godine, kada je Justin uplovio u novu emotivnu vezu sa manekenkom Hailey Baldwin, koju je prošle godine i oženio.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti