Milica Pavlović o odrastanju s bakom i dekom: Često su pokušavali da me ponize

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Milica Pavlović je u intervjuu za srbijanske medije govorila o svom djetinjstvu i činjenici da su je odgajali baka i deka. 

– Veoma sam ponosna na svoje porijeklo i djetinjstvo koje sam provela u Bunibrodu, jer sam upravo u tom malom mjestu naučila sve što znam o životu. Odrasla sam okružena dobrim ljudima, koji imaju dobre namjere i sigurna sam da je to utjecalo na moj karakter. Iako su često pokušavali da me ponize ismijavajući moje rodno mjesto, moja prednost je što sam svjesna sebe i što nikada ne bih doživjela kao poniženje nešto na šta sam ponosna u životu – kazala je ona. 

Ona je govorila i o djetinjstvu, tačnije odrastanju s bakom i dekom. 

– Moje odrastanje je bilo znatno drugačije, prvo zbog toga što su me vaspitavali baka i deka. Oni su imali dosta godina kada sam se rodila, mnogo životnog iskustva, ali nikad im nije bilo teško da učine za mene apsolutno sve što je neophodno. Uvijek su se trudili da mi maksimalno posvete pažnju, da budem lijepo vaspitana i svjesna sebe i njima dugujem što sam izrasla u ovakvu osobu i sav uspjeh koji sam postigla – istakla je Milica. 

View this post on Instagram

Somewhere in Berlin👣 @inverno_caldo 👀

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti