Zbog uznemirujuće fotografije u trudnoći koju je objavila, o Elli pisali britanski mediji

Piše: Redakcija

Najpoznatija hrvatska blogerica Ella Dvornik s pratiteljima je podijelila sliku svojih krvavih zuba, ali nije očekivala da će o tome pisati i svjetski mediji.

– Perem zube, Charles se dere iz kuhinje dal’ sam vidjela našeg mačka jer je taman hranio drugu mačku. Ja se derem da nisam, on se dere da me ne čuje. Dolazi u kupaonu i vidi ovaj prizor i pita me: “Ella jesi li sigurna da nisi vidjela mačku?” – napisala je Ella uz fotografiju krvavih zuba i nasmijala, ali i zaprepastila pratitelje. 

 

Ella je tada objasnila da se radi o sasvim uobičajenoj pojavi u trudnoći, a desni jače krvare zbog viška krvi i hormona.

– Tako mi je bilo i u prošloj trudnoći –  dodala je.

Nedugo nakon objave, Ellini krvavi zubi postali su viralni hit, koji je došao i do britanskog Suna. Ella se tome nije nadala pa je svoje iznenađenje podijelila i na društvenim mrežama.

– Krvava ljubav: Blogerica podijelila uznemirujuću fotografiju kako bi naglasila ‘normalnu’ stranu trudnoće – naslov je na The Sun.

Screenshot - undefined

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti