Emotivan govor Brada Pitta na dodjeli Oscara: Ovo je za moju djecu

Piše: Redakcija

AFP

Brad Pitt otišao je kući sa zlatnim kipićem i to u kategoriji najboljeg muškog sporednog glumca za ulogu u filmu Quentina Tarantina ‘Bilo jednom u Hollywoodu’. Uprkos karijeri koja traje desetljećima, ovo mu je prvi osvojeni Oscar, a ovu priliku iskoristio je i da se osvrne u prošlost i prisjeti svog djetinjstva, ali i početaka u Hollywoodu.

AFP

– Nisam od onih koji će se okretati i prisjećati prošlosti, no ovo me natjeralo da to ipak napravim i prisjetim se kako su me moji starci odveli u drive-in kino kako bi gledao ‘Butch Cassidy i Sundance Kid’, a onda se sjetim kako pakiram stvari u auto i selim ovdje, pa potom Gine i Ridleyja koji su mi dali prvu prilliku, ali i svih onih divnih ljudi koje sam susreo putem do ovog trenutka kada stojim tu pred vama. Rečenica – Bilo jednom u Hollywoodu – pokazala se istinitom! – započeo je svoj govor emotivni Brad Pitt i potom otkrio kome je posvetio najvažniju nagradu u svom životu:

AFP

– Ovo je za moju djecu koja su obojila moj život…Obožavam vas! – kazao je te uputio virtualni poljubac upućen Maddoxu, Paxu, Zahari, Shiloh, te Knoxu i Vivienne, koje je dobio u braku s Angelinom Jolie.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti