Iako je u vezi 12 godina, sada se širi snimak u krevetu s nepoznatom djevojkom

Piše: Redakcija

Društvenim mrežama munjevito se širi snimka Conora McGregora koji spava u krevetu do nepoznate djevojke, no ne radi se o njegovoj dugogodišnjoj partnerici Dee Devlin. Dok poznati MMA borac na snimci spava, brineta se snima prednjom kamerom. Još uvijek nije poznato o kojoj se ženi radi niti ko je video plasirao u medije.

https://www.youtube.com/watch?v=6O7cWq8Wh88&feature=emb_title

Irac je oduvijek bio na glasu kao “zločesti dečko”, no ako pogledate društvene mreže tamo se čini kao da je ludo zaljubljen u Dee s kojom je u vezi već 12 godina i s kojom ima dvoje djece. Conor i Dee bili su zajedno dok je on još bio nepoznat borac u kavezima i živio od socijalne pomoći, a u nekoliko intervjua isticao je da je svjestan koliko joj je dužan.

– Živjeli smo nekoliko kilometara od Dublina kao podstanari, a stanarinu smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost. Dane sam provodio u teretani radeći na svojim vještinama, a ona bi mi kuhala obroke pune kalorija i proteina kakvi su mi bili potrebni. Priuštila mi ih je na skroman način, no uvijek je sve bilo kako treba – rekao je McGregor svojedobno za svoju Dee.

Pročitajte još