Nađa i Denis Huseinbegović: Stigla je naša Sara

Piše: Redakcija

Zlatan Menković za magazin “Azra”

Novinar i voditelj Nove BH, koji godinama odlično plovi sportskim vodama, potpuno je spreman, zaključujemo, za dječiji plač, pelene, ustajanje u ponoć. U karijeri je izvještavao s brojnih utakmica i kao autor potpisao intervjue sa svjetski poznatim imenima, kao što su Carlo Ancelotti, Arsene Wenger, Vincente del Bosque, Pique, Casillas. No, uloga oca se ne mjeri ni s jednim poslovnim izazovom. U ovom, ipak, kormilo drži njegova supruga, kojoj na sve načine nastoji biti najbolja podrška i oslonac.

U pripremama za dolazak bebe pomaže im i starija kćerka Hana, koja s nestrpljenjem očekuje dolazak sestre.

– Za dolazak bebe pripremamo se od dana kada smo saznali da ćemo dobiti još jedno dijete. Uzbuđenje nas drži devet mjeseci, vrhunac dolazi uskoro, a mi imamo sve spremno. Supruga Nađa prednjači u organizaciji, sve što je bebi najpotrebnije u prvoj, ranoj fazi, na jednom je mjestu. Presretni smo što ćemo sve proći još jednom – govorio je Denis prije nekoliko sedmica za naš magazin, dok je jučer na svijet stigla njigova kćerka kojoj su dali ime Sara. 

Denis je sretne vijesti podijelio na društvenim mrežama: 

– Broj 17 nam je suđen! Moja ljubav, žena, majka, kraljica je rođena 17. u mjesecu, prva kćerka rođena 17. i sada nam je Nađa Huseinbegović baš 17. na svijet donijela još jednu princezu! Stigla nam je SARA! NAĐA, HANA, SARA, VOLIM VAS! Tata je sretan do neba i nazad!

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti