Fanovi u šoku, organizatori žele turneju na kojoj će Whitney Houston u vidu holograma držati koncerte

Piše: Redakcija

Nije tajna da je popularna pjevačica  Whitney Houston iza sebe ostavila neizbrisiv trag i da će njeni hitovi još dugo živjeti. No, ideja na koju su došli njeni bliski saradnici ostavila je mnoge u šoku.

Naime, prošle godine kada je objavljeno da će hologram Whitney Houston krenuti na turneju godinama nakon njene smrti, mnogi su negodovali. Situacija nije ništa drugačija ni sada, kada su ljudi imali priliku saznati nešto više o ovom showu.

”Večer s Whitney: Hologramska turneja Whitney Houston” počet će 25. februara u Velikoj Britaniji, a snimke koje već neko vrijeme kruže britanskim televizijama izazivaju brojne reakcije, a njeni fanovi smatraju da se ovim postupkom pokazuje nepoštovanje prema legendarnoj pjevačici.

Pat Houston, nekada menadžerica Whitney Houston, a danas glavni producent ovog koncerta uvjerena je da bi se Whitney dopadao ovaj koncept.

View this post on Instagram

August 9, 1963 – February 11, 2012 💜

A post shared by Whitney Houston (@whitneyhouston) on

– Whitney se ponosila svojom obitelji, a to je uključivalo i njene obožavatelje. Obožavala je svoju publiku i zato znamo da bi voljela ovaj hologramski koncept. Događaj ove vrste je nešto posebno, a ”Base Hologram” će biti zadužen za njega i pobrinuti se za to da sve bude autentično. Ovaj događaj će omogućiti publici da još dugo uživa u Whitneyinom nevjerojatnom glasu i strasti prema muzici i pomoći će im dijeliti tu čaroliju s budućim generacijama – zaključila je Pat.

Pročitajte još