Beckhamovi troše bogatstvo na sinov rođendan

Piše: Redakcija

Fudbaler u penziji i modna dizajnerka planiraju da potroše, kako piše britanski “The Sun”, oko 100.000 funti za proslavu sinovog rođendana. Beckhamovi su već sve spremili za 7. mart u čast sinu koji se trudi da napravi uspješnu karijeru kao fotograf u Americi. Rođendan će biti proslavljen u engleskom na porodičnom imanju slavnog para.

– Puno promišljanja i truda je uloženo u Brooklynov veliki dan i on je jako uzbuđen – ispričao je prijatelj porodice za The Sun.

Na proslavu će doći puno svjetskih poznatih zvijezda, s kojima se njegovi roditelji druže. Bez sumnje okupit će se najveća svjetska krema. Naravno, na rođendanu će biti i njegova djevojka Nicole Peltz (25) s kojom je nedavno uživao u Parizu na Sedmici mode. 

View this post on Instagram

u have my heart

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti