Shannen Doherty nakon što se rak dojke vratio: Ima dana kad sam depresivna i lijena

Piše: Redakcija

Nakon što je mislila da je pobijedila opaku bolest, glumici i zvijezdi serije ‘Beverly Hills 90210’ Shannen Doherty se, nakon punih pet godina, rak dojke ponovo vratio. Rak joj je dijagnosticiran 2015. godine, kancerogene želije poslije su se proširile na limfne čvorove, a nakon jednostrane mastektomije, mjeseci kemoterapija, zračenja i javne borbe pobijedila je zloćudnu bolest. Ipak, ona se vratila i u četvrtom je stadiju. Kao i do sada, javno govori o cijelom procesu liječenja pa je tako putem Instagrama priznala u kojoj je fazi trenutno i što joj pomaže kako bi u svakom danu pronašla nešto pozitivno. 

– Nakon što sam se već godinu borila, evo me nazad na starom putu. Trudim se brinuti o sebi i uživati u svakom danu. Nije uvijek lako. Ima dana kad sam depresivna i lijena. No, uz pomoć prijatelja uspijevam – napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom Anne Marie i fitness trenericom Kirom Stokes, ne skrivajući osmijeh s lica. Kako je napisala u nastavku objave, upravo ta dva lica su joj uljepšala i ispunila sunčani dan. 

– Anne Marie me ‘navukla’ na planinarenje i nove načine kuhanja’, ponosno je podijelila i dodala kako je uistinu uživala u treningu s fitness trenericom, koja ju je tog dana, kako sama kaže, ‘ubila’. Upravo zbog tih sitnica, osjeća se super. Moja koža se osjeća odlično, živa je, ali i ja sam živa – kratko i jasno je napisala. 

Pročitajte još