Fenomenalna modna kombinacija: Jelena Karleuša ponovo oduševila izgledom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B9gUpEmBoYJ/

Na prvom od četiri koncerta koje će jedina srbijanska evrovizijska pobjednica Marija Šerifović, održati u Beogradu, njena kolegica i prijateljica pojavila se u fenomenalnoj modnoj kombinaciji. Top forma, frizura i šminka su bili savršeni.

View this post on Instagram

😎

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Sinoćnji koncert Marije, koji je protekao u predivnoj atmosferi, okupio je veliki broj poštovalaca njene muzike i glasa, kao i veliki broj njenih kolega. Među onima koji su bodrili Mariju i uživali u njenim izvedbama iz prvog reda, našlo se mnogo poznatih ličnosti, a među njima je bila i pjevačica Jelena Karleuša, s kojom se Marija druži u žiriju muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

https://www.instagram.com/p/B9ghH3dhyhu/

Karleuša je, kao i uvijek, privukla mnogo pažnje medija i okupljenih ljubitelja muzike, a ono što je posebno oduševilo sve prisutne je njen stil. Pjevačica je za ovu priliku izabrala interesatan plišani komplet crne boje koji se sastoji od krop-topa s polurolkom i dugim rukavima koji je otkrio njen savršeno izvajan stomak i pantalona sa zvonastim nogavicama.

Kombinovala je ovaj izgled sa sandalama s platformom. Tamne naočare za sunce nije skidala. Jednako je zanimljiva i njena roze frizura. Šminka je bila u blagim i umjerenim tonovima ali je opet postigla efektan izgled.

 

Pročitajte još