Na dugoočekivanoj premijeri premijerka Srbije došla sa djevojkom, a Petar Strugar bez Milice Todorović

Piše: Redakcija
 
U beogradskom Sava centru održana je premijera filma pod nazivom “Hotel Beograd”, čija je glavna zvijezda Miloš Biković, a ovakav događaj nisu propustila ni brojna poznata lica. Najveću pažnju, naravno, privukao je dolazak srbijanske premijerke Ane Brnabić i njene partnerice Milice Đurđić, s kojom je prije godinu dobila sina Igora. 
I dok je Ana Brnabić odabrala, kao i uvijek, odijelo i bijelu košulju, Milica Đurđić ovog se puta dotjerala, haljina zanimljivog printa, u kombinaciji smeđe i tamne plave, padala je skroz do poda, a provirivale su tek cipele od brušene kože u smeđem tonu, upasirane s torbicom koju je nosila u ruci. Kosu je vezala u punđu, a od nakita je nosila velike naušnice.
 

Pxl

Na premijeri se pojavio i glumac Petar Strugar, ovog puta bez svoje djevojke Milice Todorović. 

Pxl

 
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti