Katie Holmes bankrotirala?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Bivša djevojka Jamieja Foxxa i bivša supruga Toma Criusea, 41-godišnja glumica Katie Holmes, ako je vjerovati pisanju magazina „NW“, našla se  u problemima i to onima finansijske prirode. Naime, navedeni medij tvrdi kako se glumica nalazi pred bankrotom. Katie je ostala bez novca te je zbog toga nedavno prodala svoju luksuznu vilu u Los Angelesu i to za šest milijuna dolara, samo kako bi „stala na noge“. – Nije snimila neki važniji film sve od „Batman Begins“. Nakon toga uglavnom je angažovana u nižerazrednim filmovima i propalim TV emisijama – otkrio je izvor blizak glumici – Njen joj je luksuzni njujorški penthouse postao jednostavno preskup. U posljednje vrijeme počela je kupovati jeftine namirnice samo kako bi spojila kraj s krajem. Nakon što je ostavila Toma i Scijentološku crkvu, nije željela primiti nikakav novac od njega. Međutim, nemoguće se ne zapitati žali li zbog toga sada kada se koristi javnim prevozom i nosi staru odjeću – dodao je je izvor. Osim toga, izvor tvrdi kako manjak novca krije od 13-godišnje kćerkice Suri koju ima s Tomom Cruiseom.

– Posljednja stvar koju želi jeste da njenu kćerku bude sram što njena mama mora tražiti tatin novac – završava izvor. Podsjetimo, Katie i Jamie su vezu prekinuli u maju prošle godine, a poznati su po tome što su svoju vezu nastojali držati daleko od očiju javnosti. Par je bio zajedno od 2013. godine, otprilike godinu nakon što se 40-godišnjakinja razvela od 57-godišnjeg glumca, s kojim ima kćerku Suri koju nije vidio godinama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti