Rita Ora u outfitu koji definitivno nije za svačiji ukus

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B91UYDMlCcF/

Rita Ora, britanska pjevačica rođena na Kosovu, dobro je poznata po svojim ekstravagantnim modnim kombinacijama koje su često na meti modnih kritičara ali čini se da to atraktivnu 29-godišnjakinju nimalo ne zabrinjava. Uvijek u centru pažnje medija, Rita se u još jednom staylingu, koji bi se rijetko ko usudio isprobati, pojavila ispred BBC-ja u Londonu. Rita koja je ovih dana imala pune ruke posla na setu remakea “Olivera Twista” i kao članica žirija showa “The Masked Singer”, nije mogla promaknuti fotografima u ovom outfitu koji definitivno nije za svačiji ukus. Privlačila je poglede u poluprozirnim hlačama sa raspoređenim izrezima i natpisom “Paris” na stražnjici i kratku jaknu s detaljima od lakirane kože. Kao da to nije bilo dosta, Rita je ovaj riskantni izgled dodatno naglasila i dramatičnim plavim sjenilom na očima u stilu 80-ih. 

View this post on Instagram

#ritaora

A post shared by Edgers Hottest Celebs (@edgerscelebs) on

Iako je nedavno prekinula ljubavnu vezu s Raffertyjem Lawom, 23- godišnjim manekenom i sinom britanskog glumca Judea Lawa, pop zvijezda je otkrila kako joj je biti solo “oslobađajuće”.

– U fazi sam kad uživam u svojoj samoći. Lijepo mi je i biti solo. Dobro se osjećam biti sama. – izjavila je nedavno lijepa Rita. 

Pročitajte još