Prva dama Amerike, Melania Trump: Ovo neće trajati vječno, pridržavajte se uputa

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Prva dama Amerike u mintnom videu obratila se javnosti, ukazala na opasnost pandemije i poslala snažnu poruku. Nije se dala obeshrabriti pa se osvrnula i na pozitivne stvari: 

– Danas želim razgovarati s vama o Corona virusu i šta on znači za vas i vašu porodicu. Iako sada treba izvršiti promjene, nećemo tako zauvijek živjeti. Naša će se djeca vratiti u školu, ljudi će se vratiti na posao, opet ćemo se okupljati na mjestima bogoslužja, koncerata i sportskih događanja –  kaže Trump. 

Video je objavljen na Twitteru prve dame u isto vrijeme kada je u Bijeloj kući održan sastanak u vezi Corona virusa s predsjednikom Trumpom.

– Pozivam vas da ostanete povezani s porodicom i voljenim osobama putem video chatova, telefonskih poziva, društvenih medija i drugih sigurnih tehnologija – kaže Trump, pozivajući javnost da slijedi smjernice Centra za kontrolu bolesti i prevencija.

– Ostanite na sigurnom. I zapamtite, dok su mnogi od nas odvojeni, svi smo zajedno u ovome.

Cijeli video pogledajte na linku ispod: 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti