Bernie Ecclestone na pragu 90-ih: Čeka četvrto dijete

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BoYvYLBjcio/

Djed petero unučadi i otac troje djece, bivši vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone, na ljeto bi trebao dočekati četvrtu prinovu. Sve je 89-godišnji Bernie sam potvrdio za njemački “Blick”. Sinčić bi na svijet trebao stići u julu, otkrio je još u intervjuu sa svog imanja u Sao Paulu milioner, koji se tamo pritajio zajedno sa svojom 44-godišnjom suprugom Fabianom Flosi dok ne prođe epidemija korona virusa. Kao i ostatak svijeta, poduzetnik se tokom opasnosti odlučio za kućnu izolaciju.

Bernie je, podsjećamo, otac tri kćerke, od kojih je javnost najmanje upoznata s najstarijom, 65-godišnjom Deborom koju ima iz braka s Ivy Bamford. Tamara i Petra Ecclestone, koje je dobio u braku sa Slavicom Radić, mnogo se češće pojavljuju u javnosti od samozatajne sestre. Svoju današnju suprugu upoznao je u odboru World Motor Sporta, a oženili su se tri godine nakon što se razveo od Slavice. Ranije su bili dobri prijatelji, zajedno su krstarili u Hrvatskoj 2009. godine, piše “Daily Mail”.

– Kao i svi roditelji, imamo samo jednu želju. Da dijete bude zdravo. – rekao je Bernie za njemački magazin.

Tokom ove pandemije, dodao je, samo pazi na Fabianu. Njegova supruga provodi vrijeme brinući se za plantažu kafe koja okružuje imanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti