Podijelili sretne vijesti: Alma i Anel Hadžić uskoro roditelji

Piše: Redakcija

Bh. fudbaler Anel Hadžić i njegova supruga Alma, danas su u poslijepodnevnim satima podijelili simpatičan video na kojem su otkrili njihovim pratiteljima kako će uskoro postati roditelji. Naime, njih dvoje napravili su kratki snimak na kojem pokazuju spol djeteta, a par će uskoro postati bogatiji za još jednog člana, te će u njihov dom doći sin.

Podsjećamo, Alma i Anel vjenčali su se u junu prošle godine u Sarajevu. Iako su oboje živjeli u inozemstvu, Alma je rođena i odrasla u austrijskoj prijestolnici, ali su joj roditelji porijeklom iz BiH, dok je Anel rođeni Velikokladušanin, ni jedno ni drugo nisu zaboravili svoje korijene, pa zato nije bilo ni dileme gdje će upriličiti svoj najvažniji dan, koji su mnogi prozvali vjenčanjem godine. Ceremonija upriličena u jednom sarajevskom hotelu okupila je kako njihovu porodicu, tako i brojne prijatelje.

View this post on Instagram

💚🍀🌎

A post shared by Alma Pljevljakovic Hadzic (@alma__hdzc) on

– Sarajevo smo izabrali jer je jedinstven spoj Istoka i Zapada, te prošlosti i budućnosti. Osim toga, bez obzira na odrastanje u inozemstvu, to je glavni grad naše domovine – kazali su za magazin „Azra“ nakon vjenčanja, a kompletan intervju možete čitati ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti