Severina: Prvi Uskrs bez sina Aleksandra

Piše: Redakcija

Severina je na Instagramu pokrenula ‘SeVeTeve’, na kojem svake subote zabavlja fanove novim videima iz karantene. U današnjoj epizodi pokazala je kako ukrašava uskršnja jaja u Kebinoj kuhinji, a požalila se i da je ovo njen prvi Uskrs bez sina Aleksandra.

View this post on Instagram

Večeras u 20:30h očekuje vas četvrto izdanje SeVeTeVe, ozbiljna emisija u neozbiljnoj kućnoj radinosti. Selimo se na YouTube jer smo pripremili posebnu preduskršnju čaroliju. Dakle, tko zaboravi, u 20:30h vas s Instagram live-a vodim na YouTube. Osim što sam već sve pripremila za naš Uskrs, prvi bez 'rođeno moje', bila sam i puno vridna, spremala se, pivala, a imam i ekskluzive. Večeras mi u pjesmi i zabavi pomažu @goran_karan_official, @giuliano_djanic, @danijelamartinovicofficial, @mirella.meic, @zorica.bucic, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, @lalana, Nele Karajlić, @dragankojickeba, Miloš Marić, @yesiloveguitar… Vjerojatno ste skontali, pa ću još samo šapnuti da imamo i posebno kućno uskršnje izdanje splitske 'Štorije'. Pssst…. Tu je i moj band – @alenkamilano, @ivan.pesut, Damir Šomen, @marionovakovic5, @dariomihic, @kopeckimario… Posebna zahvala @bojan.dragojevic i @ivan.pesut #STAYTUNED #seveteve #live #youtube #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

– Bliži se naš najljepši blagdan, Uskrs. Kad sam bila mala išla sam s mamom u crkvu, posvećivati jaja, sirnice… a prije toga sam s njom bojala ta ista jaja i pomagala joj. Ove godine nisam sa svojim sinom, još uvijek, ali sam za njega obojila jaja koja ću i ukrasiti. Stavit ću ih u vruću vodu i na njih nešto super staviti, napraviti zeku. On će se tome jako veseliti – rekla jeje u svom videu.

 Zatim je pokazala kako ukrašava jaja kao zečiće te najavila da sadržaj s Instagrama seli na YouTube.

– Jaja skuhajte i pazite da se ne razbiju. Za vrijeme Juge se moralo štedjeti, ali sad ću ih izlijepiti cijele s ukrasima – rekla je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti