Prvi praznici bez Kobea: Vanessa Bryant rastužila svijet snimkom i fotografijama svojih kćerki

Piše: Redakcija

Udovica košarkaške legende, Vanessa Bryant, na Instagramu je objavila snimku koja je rastužila čak i one koji možda nisu bili obožavatelji preminulog Kobea Bryanta. Naime, ovo je bio prvi Uskrs koji je porodica provela bez njega i 13-godišnje Gigi koji su život izgubili u helikopterskoj nesreći krajem januara ove godine.

https://www.instagram.com/p/B-2WiGVDSCZ/

Iako na snimci nema ni Kobea ni Gigi, neutješni obožavatelji vrlo su ju emotivno doživjeli, što se lako dalo iščitati iz komentara koji su se našli ispod nje.

https://www.instagram.com/p/B-5_hBTj5KQ/?utm_source=ig_embed

Naime, na snimci su njihove kćerke Bianka i Capri koje pokušavaju razbiti jaje napunjeno čokoladicama, a kasnije je Vanessa podijelila i fotografiju na kojoj se nalazi i najstarija kćerka Natalia. 

https://www.instagram.com/p/B9h6OhKDojK/?utm_source=ig_embed

Vanessa je dobila brojne poruke podrške, a javile su joj se i brojne slavne osobe koje se također dive njenoj snazi.

https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/?utm_source=ig_embed

Podsjetimo, 41-godišnji Kobe Bryant poginuo je u padu helikoptera u kalifornijskom Calabasasu. U padu helikoptera poginulo je čak devetero ljudi, a među njima je bila i Bryantova 13-godišnja kćerka Gianna. S Vanessom je bio u vezi od davne 1999. godine, a upoznali su se kad je on imao 21, a ona svega 17 godina.

Vjenčanje je održano 2001. godine, uprkos tome što se njegova porodica protivila tome smatrajući kako je premlad.

https://www.instagram.com/p/B6FpR6ljifn/?utm_source=ig_embed

Vanessa se nikada nije previše isticala u javnosti, a Kobeu je oprostila i nevjeru koju je sam javno priznao.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti