Ništa od velike zabave: Zbog pandemije Corona virusa rođendan malenog Archieja pao u drugi plan

Piše: Redakcija

U jeku pandemije koronavirusa i princ Harry i Meghan Markle, kao i brojne poznate osobe, našli su se u samoizolaciji. Vrijeme provode s 11-mjesečnim sinčićem Archiejem, kazao je sam Harry u videopozivu koji je organiziralo udruženje WellChild, s kojom još uvijek blisko surađuje. Ali, karantena im je pomrsila i neke planove. Naime, par je planirao veliku rođendansku zabavu povodom prvog rođendana njihovog sina, a koja je, zbog svega, stavljena u drugi plan.

View this post on Instagram

Hope you all doing well 🤍

A post shared by The Royal Family (@theroyalfaamily) on

– U svemu ovome ima i jako puno pozitivnih stvari koje su nas zadesile, naprimjer, sada imamo puno više vremena za porodicu i ne trebate se zbog toga osjećati krivima. Slavite i uživajte u tim trenucima u kojima se s djecom vrtite po podu i glupirate – za pola sata ili sat, možda i dan kasnije, više toga neće biti jer ćete imati posla – otkrio je u videopozivu princ Harry.

U raspravi je, osim njega, bilo dvoje roditelja teško bolesne djece, medicinska sestra i voditelj udruženja WellChild, koja se brine o teško bolesnoj djeci u Velikoj Britaniji. Inače, Harry je više od desetljeća povezan s tim udruženjem jer je njihov pokrovitelj, stoga se rado odazvao 30-minutnom razgovoru u ovim teškim vremenima.

https://www.instagram.com/p/B_CottPnJq6/

No ono o čemu nije razgovarao s njima rođendanska je zabava za njegovog jednogodišnjeg sina Archieja, koja je trebala biti održana 6. maja, na dan njegovog rođenja. Iako su princ Harry i Meghan Markle imali velike planove da naprave rođendansku zabavu o kojoj će se pričati još mjesecima, od toga, barem za sada, neće biti ništa.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti