Jelena Karleuša glamurozna i u izolaciji

Piše: Redakcija

Jelenu Karleušu gotovo je nemoguće videti nedotjeranu, pa tako i u vrijeme izolacije, koju provodi u vili na Dedinju, gdje je s porodicom. Iako sada nije okružena paparacima, reflektorima i fanovima, pevačica svakog dana izgleda besprekorno i veoma glamurozno, a to pokazuje i na društvenim mrežama, fotografijama koje redovno objavljuje. Kada je njen stil u pitanju, jasno je da ništa ne smije da bude monotono i obično, pa Jelena misli na svaki detalj.

View this post on Instagram

Baby blue

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Tako je prije nekoliko dana podjelila fotografije za koje je pozirala u interesantnoj mini-haljini plave boje koja podsjeća na duh osamdesetih godina i krase je efektni puf-rukavi. Najviše pažnje njenih pratilaca privukli su, međutim, izuzetno naglašen tanak struk i duboki dekolte.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti