Princ Harry i Meghan nastavljaju dijeliti hranu ugroženima

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B_MxIf9HAwS/

Princ Harry i Meghan Markle više nisu dio britanske kraljevske porodice, te su započeli samostalni život daleko od Velike Britanije. Najprije su otišli u Kanadu, a onda su se krajem marta preselili u Los Angeles. Sada kako više nemaju kraljevskih obaveza, Meghan se pokušava vratiti glumi, a u međuvremenu se oboje bave humanitarnim radom. 

Tako je par prije nekoliko dana uhvaćen kako nosi pakete hrane za humanitarnu organizaciju Angel Food, a hranu su nosili bez zaštitara.

– Jako su se angažirali oko svega, pitali mnogo pitanja o osobama kojima su dostavljali hranu te bili veoma skromni i dobri. Pitao sam ih žele li da ih zovemo vojvoda i vojvotkinja, što su oni odmah odbili. – rekao je voditelj uduženja.

A da to nije bilo samo jedanput, par je dokazao prošlog vikenda kada je ponovo viđen u istoj radnji, s maskama preko lica, naravno.

View this post on Instagram

SPOTTED 👀: Meghan and Harry were spotted in LA delivering food to residents in need impacted by the CoronaVirus 🍽 They were doing so with a non-charitable organisation named Project Angel Food which delivers meals to people with life-threatening illnesses in L.A. 👏 – I'm so proud to see the two still doing their bit to help those in need especially in these circumstances 😍 Seeing them also made me realise how much I missed them recently 😭😭 ————– #meghanmarkle #meghan #meghanandharry #meghanmarklefashion #meghanmarklestyle #meghan_markle #meghaneharry #meghanharry #meghanduchessofsussex #meghanmarklefans #harryandmeghan #harrymeghan #princessmeghan #duchessmeghan #princeharryandmeghan #meghanmarkel #meghanofsussex #meghanandharrywedding #meghanmarkleedit #meghanmarklewedding #princeharryandmeghanmarkle #meghanmarklepregnant #rachelmeghanmarkle #harryemeghan #meghanstyle #meghanmarklenews #meghanmarkleandprinceharry #whenharrymetmeghan #duchessmeghanofsussex #projectangelfood

A post shared by Meghan and Kate 💫 (@royals.fabfour) on

U casual izdanjima, par je odrađivao hvale vrijedan zadatak, no nisu zaboravili ni jedno na drugo, pa su ih paparazzi ulovili i kako se nježno dodiruju i drže za ruke.

Moramo priznati kako ih je lijepo vidjeti u opuštenijim izdanjima nakon svega, a nekako se čini i kako im slobodniji život više godi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti