Pjevačica Pink ispričala koje je sve simptome corona virusa imao njen sin

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B-9Wodrl_Cb/

Nakon što su se pjevačica Pink i njen trogodišnji Jameson oporavili od corona virusa, pjevačica je donirala milion dolara za borbu protiv ove pandemije. Pjevačica Pink sa svojom je porodicom prošla kroz, težak period boreći se sa corona virusom. Sada je na svojem Instagram profilu pokazala sasvim drugačiju sliku na kojoj su svi zdravi i sretni. Početkom aprila pjevačica je s javnošću podijelila vijest kako su ona i njen trogodišnji sin Jameson pozitivni na corona virus. Njen suprug i sedmogodišnja kći Willow nisu bili zaraženi.

View this post on Instagram

Whose child is this

A post shared by P!NK (@pink) on

Nakon nešto više od tri sedmice, više nemaju nikakvih simptoma. Ponovno su testirani na corona virus i nalaz je bio negativan. Kako su to prenijeli strani mediji, pjevačica je dobro podnijela bolest, iako zbog astme pripada ugroženoj skupini bolesnika. Baš kao i svaka druga majka, najviše je brinula za dječaka.

View this post on Instagram

Twins! #myheart

A post shared by P!NK (@pink) on

– Tri sedmice je imao temperaturu i zatvor, potom je bio užasno blijed i letargičan. Užasno sam se bojala, s obzirom da ništa ne znamo o ovom virusu, pa ni to kako će tijelo reagirati na njega. Isplakala sam suza više nego ikada prije u životu – izjavila je Pink.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti