Severina kao Jovanka Broz

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BueUpK9hO8T/

Severina je danas svojim pratiocima na društvenim mrežama čestitala Praznik rada. To je učinila uz jednu staru fotografiju na kojoj pozira s bivšim predsjednikom Jugoslavije, Josipom Brozom Titom.

Ovu priliku je iskoristila i da posebne čestitke uputi onima koji tokom proteklih mjeseci daju sve od sebe kako bi svima olakšali život u jeku pandemije Corona virusa.

– Dozvolite mi da vam čestitam(o) 1. maj, praznik radnog naroda! Dozvolite da ovo bude u čast svih radnica, posebno u ovim vremenima medicinskim sestrama, doktorkama, trgovkinjama, negovateljicama, apotekarkama, dominantno ženama, koje su heroine na prvoj crti ove pandemije, kako bi se muški posle hvalili – napisala je Severina na Instagramu.

Njena objava izazvala je lavinu komentara, a većina njenih fanova Severini je uzvratila kroz čestitke za Praznik rada. Podstaknut fotografijom koju je Severina izabrala za ovu priliku, jedan pratilac joj je poručio

– E, Seve, da si ti kao Jovanka…

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti