Sahranjen Kemal Monteno

Piše: Redakcija

Bh. muzička legenda Kemal Monteno sahranjen je danas na sarajevskom groblju Bare. Blaž Slišković, Enes Begović, Safet Sušić, Dražen Žerić Žera, Danko i Slavica Delibašić, Dino Merlin, Rade Đerbedžija, Zdravko Čolić, Halid Bešlić, Neda Ukraden…, samo su neke od poznatih ličnosti koje su se oprostile od svog prijatelja i čovjeka velike karijere. Bio je veliki pjevač, bio je veliki čovjek. A, to je najvrednije što neko za sobom može ostaviti.

– Bio je simbol Sarajeva, simbiol pjesme, humora, pravde. Njegove pjesme su obišle cijeli svijet. Teško mi je opisati kako se danas osjećam – rekao je potreseni Dražen Žerić Žera, a Enes Begović dodao je kako je Kemal obilježio cijelo jedno razdoblje te da je bio netko uz koga smo odrastali i tko će nam jako nedostajati. Kada su se ljudi počeli od Keme opraštati uz pjesmu “Sarajevo, ljubavi moja”, Kemalovoj supruzi je pozlilo. Rade Šerbedžija joj je pomogao i pridržao ju je, a onda su oboje u suzama napustili sahranu.

[nggallery id=746]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti