Nemilosrdna diva uništila je bivšeg zaručnika

Piše: Redakcija

Foto: WireImage

James Packer, uspješni biznismen i milijarder, nekoliko je godina bio izložen javnosti zbog svoje veze s pjevačicom Mariah Carey. Packer i Carey su u vezi bili nešto manje od dvije godine, no i to je bilo dovoljno da u njihovim životima nastane nekoliko skandala. Podsjetimo, bivši par je prohodao početkom 2015. godine, početkom 2016. su se zaručili, a deset mjeseci nakon su raskinuli zaruke i prekinuli. Packer je pjevačicu zaprosio prstenom vrijednim 13,2 miliona dolara koji je ona nakon prekida navodno prodala za manje od tri miliona dolara.

James Packer 'wants Mariah Carey's $13 million ring back ...

Packer se nakon njihovog prekida ponovo povukao s javne scene i drži svoj život što je više moguće privatnim. Trenutno se zna samo da je u vezi s manje poznatom manekenkom Kylie Lim. No to naravno ne znači da ga s vremena na vrijeme ne ulove paparazzi. Posljednje fotke na kojima je Packer uhvaćen potvrđuju činjenicu da nemilosrdna diva uništava muškarce. Packer se u posljednje četiri godine udebljao nekoliko desetaka kilograma, više se ne sređuje kao što je to bio slučaj kada je bio u vezi s pjevačicom te se čini da ga više uopće nije briga za njegov izgled. Ovaj je milijarder netom nakon prekida izjavio da je pjevačica luda i da je ‘mentalno na jako mračnom mjestu’ te da je u većini situacija potpuno nemoguća. Dvije godine nakon te izjave i sam je Packer završio u psihijatrijskoj bolnici no vrlo brzo je pušten. Inače, Carey je 2001. godine dijagnosticiran bipolarni poremećaj, a njeni bivši saradnici te općenito ljudi koji su je upoznali tvrde da je nevjerovatno bezobrazna te da se ponaša kao da je boginja.

James Packer cuts a very casual figure as he arrives in Aspen for ...

Foto: Daily Mail

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti