Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica

Piše: Redakcija

Već nekoliko mjeseci šuška se o problemima u braku jednog od omiljenih parova na hrvatskoj sceni. Televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i muzičar Boris Rogoznica su pred razvodom, piše Story.hr.

Također, Boris Rogoznica, koji je inače često dijelio privatne trenutke na društvenim mrežama, zaključao je svoj profil na Instagramu.

Inače, par se vjenčao 2013. u zadarskoj katedrali Sv. Stošije. Doris i Boris imaju dvoje djece, šestogodišnjeg sina Donata i jednoipolgodišnju kćerku Gitu. Uz dvoje male djece i posao, voditeljica nađe vremena i za obrazovanje pa je prije dvije godine upisala diplomski studij komunikacijskog menadžmenta, nakon što je diplomirala glumu i lutkarstvo na Umjetničkoj akademiji u Osijeku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti