Koga je briga “đećeš” na more??? Vidi Eseda

Piše: Redakcija

O njima bi se svaki dan mogla napisati posebna priča koliko su vrijedni divljenja. Jer, svaka od priča o snazi, volji i ljubavi Mahire i Eseda Ahmiša iz Vogošće, ogromna je životna lekcija. Tako i najnovija koju je na Facebooku objavila Mahira s Esedovom fotografijom dok prima infuziju te porukom:

-Koga je briga “đećeš” na more??? Idi bolan gdje hoćeš, a i da ne odeš hoćel propast svijet!!! Vidi Eseda svake hefte infuzija jer ne može da guta i opet mi rahat! Vidiš li kakvih pravih problema insani imaju a tebi jedina briga “đećeš”na more??? Budi zdrav pa kupaj se i u lavoru, tobejarabbi! Poneseš pašteta i đe hoš. Esed prima infuziju i pita gdje ćemo poslije, kao da od mora zavisi sreća!!!

Koga je briga "đećeš" na more???Idi bolan gdje hoćeš,a i da ne odeš hoćel propast svijet!!!Vidi Eseda svake hefte…

Gepostet von Esed Mahira Ahmiš am Freitag, 26. Juni 2020

Podsjetimo, Mahira i Esed vjenčali su se 2007., a nakon godinu braka on je obolio od multiplaskleroze. Od tada je krenula njihova zadivljujuća borba sa životnim nedaćama. Mahira nijednog trenutka nije pokleknula, uz dvoje djece, svakodnevno služi bolesnog supruga, ali i svekra, sve stiže i nikada se ni na što ne žali.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti