Pogledajte cijenu Ronaldove košulje i šorca koje svi komentiraju

Piše: Redakcija

Hiljade ljudi na društvenim mrežama komentirali su novi modni izričaj Cristiana Ronalda. Dok su jedni oduševljeni drugi ismijavaju vikend stajling fudbalera Juventusa.

-Počinjem vikend uz dobre vibracije i dobar stil – napisao je jučer na svojim Instagram i Twitter profilima portugalski as uz fotografiju na kojoj pozira u šarenoj ljetnoj košulji i šorcu te s naočalama.

Ronaldov stajling, u većini nije se svidio muškarcima, dok su s druge strane, kao i obično, pripadnice ljepšeg spola uglavnom obradovane i ovim izdanjem jednog od najboljih fudbalera svijeta.

No, za naš standard najzanimljivije je spomenuti da je cijena ovog Ronaldovog kompleta, koga su mnogi prozvali cirkuskim “prava sitnica”. Havajska “Louis Vuitton” kombinacija kakvu nosi na fotografiji košta  skoro 3.000 maraka, tačnije 2.910 KM. Košulja je, kako smo se uvjerili na stranici ovog luksuznog modnog brenda, 875 američkih dolara (1.525 KM) , a šorc 795 (1.385).

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti