Tinejdžerica koja pomiče granice: Ellie postala prvi model s Down sindromom za Gucci

Piše: Redakcija

Nakon što su se njene fotografije ovog mjeseca pojavile u Vogue Italia, Ellie je pozirala i za Gucci, te postala prvi model s Downom za tu kuću. Fotografije su objavili na Instagramu i oduševili ljude. Ellie Goldstein (18) na Guccijevom Instagram profilu dobila je više od 800.000 likeova, a ta brojka raste svake sekunde, piše Metro.

https://www.instagram.com/p/B9hWo6Lho-P/

Gucci je Ellie angažirao u kampanji za maskaru, a iza nje stoji agencija Zebedee Management koja predstavlja modele s invaliditetom. Ellie je s njima potpisala ugovor prije tri godine i od tada ne prestaju stizati angažmani.

https://www.instagram.com/p/CA08zxwBF4J/

– Izuzetno smo ponosni na Ellie i svidjeli su nam se predivni komentari koje su ljudi ostavili na Instagramu. Ona je uvijek voljela biti u središtu pažnje i pred kamerom, tako da je prilično samouvjerena i rado sluša upute – kazala je mama Yvonne.

Ellie trenutno pohađa umjetnički tečaj na koledžu u Redbridgeu, a za Guccijevu kampanju je u Londonu provela jedan dan.

https://www.instagram.com/p/CBgNaQtB1rp/

– Zaista sam uživala biti model i svidjelo mi se nositi Guccijevu haljinu. Ponosna sam na fotografije i voljela bh postati slavna. Radujem se i suradnji s drugim brendovima- dodala je Ellie.

Njena mama kaže da je Ellie još od malih nogu voljela sudjelovati u raznim izvedbama, pa je pohađala satove glume i plesa već od pete godine.

https://www.instagram.com/p/CCD8KEDpuh-/

– Gluma je njena strast i sudjelovala je u puno predstava. Rado izlazi i želi da je drugi čuju i vide. Engleski joj je odličan, a ima sjajno pamćenje što joj pomaže upamtiti scenarij – kazala je mama.

Ellie je postala model kad je njena prijateljica vidjela oglas na Zebedee Management te ju je ohrabrila da im se javi. Od 2017. godine redovno sarađuje s tom agencijom. Sudjelovala je u brojnim promotivnim kampanjama, uključujući i kampanju Superdrug Christmas iz 2018. godine koja se prikazivala na svim televizijama u udarnom terminu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti