Jelena Karleuša provocira u džungla stilu

Piše: Redakcija

Foto: Pixsell Antonio Ahel

Jelenu Karleušu više nije potrebno posebno predstavljati. Voljeli je ili ne, slušali ili ne, Jelena je jedna od najvećih regionalnih zvijezdi te diktira modne trendove za koje često treba imati hrabrosti. Jelena ima publiku i van regije, a na Instagramu je trenutno prati više od 2,2 miliona sljedbenika koje često časti atraktivnim i golišavim fotografijama. Na posljednjima je u prvi plan istaknula bujne u grudi i duge noge. Jelena je sad snimila nove fotografije putem kojih promovira “džungla stil”. Sami procijenite kako joj to ide za rukom:

Jelena je zaista jedna od umjetnica koja pomjera granice, pa se prisjetimo šta ona radi kada joj je dosadno.

– Samo da objasnim, ovo sam radila jer mi je bilo dosadno, za Instagram post. Ništa drugo – napisala je ispod videa koji je objavila .

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti