Ivanka i Melania uporno prkose Donaldu: Trumpovi za i protiv zaštitnih maski

Piše: Redakcija

Dok američki predsjednik Donald Trump od samog početka pandemije Corona virusa nikada nije viđen sa zaštitnom maskom, njegova supruga Melania i kćerka Ivanka javno vrlo često promoviraju važnost ove vrste zaštite.

Ivanka Trump to je potvrdila i novom objavom fotografije na svom Twitter nalogu.

Istovremeno, mediji bilježe blagi zaokret u stavovima njenog oca Donalda koji je do sada kategorički odbijao nositi masku, a jučer je rekao da mu ipak ne bi bilo teško nositi je.

-To mi ne bi bilo nimalo teško (…) Da sam u gužvi, učinio bih to – rekao je za “Fox Business” američki predsjednik komentirajući pitanje nošenja maski kao zaštite od Corona virusa, te je ponovio svoje uvjerenje da će ovaj virus “nestati” u “nekom trenutku”.

U SAD, inače, i dalje raste broj oboljelih od COVID-19.

-Nemam ništa protiv maski, mislim da je to dobra stvar – rekao je Trump, izrazivši ipak sumnju u prijedlog da budu obvezne na nacionalnom nivou, dodajući i svoje uvjerenje da ćemo uskoro imati vakcinu protiv Corone.

Donedavno je, pak, predsjednik SAD Amerikancima savjetovao da nose šalove i marame preko lica kada idu na javna mjesta, ali je istaknuo kako on ne planira nositi masku iako ima fobiju od mikroba.

-Ne želim je nositi, to je samo preporuka – zaključio je tada Trump.

Za razliku od Trumpa, Ivanka i Melania često na društvenim mrežama promoviraju važnost provođenja sigurnosnih mjera zaštite od zaraze, posebno nošenje zaštitne maske i socijalno distanciranje.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti