Ofarbao kosu i bradu: Ben Affleck neprepoznatljiv

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Holivudskog glumca Bena Afflecka i njegovu novu djevojku, glumicu Anu de Armas u posljednje vrijeme paparazzi često slikaju u zajedničkim šetnjama. Iako se glumac u posljednjih nekoliko godina borio s ovišnošću o alkoholu zbog koje se i razveo od bivše supruge, glumice Jennifer Garner, izgleda da ga je nova ljubav u potpunosti izvukla iz svega lošeg. Trenutno izgleda bolje nego ikada, a i mnogo sretnije nego prije nekoliko mjeseci. Iako, moramo priznati kako smo ga na novim fotkama jedva prepoznali. Naime, paparazzi su njega i djevojku uhvatili u još jednoj šetnji u njihovom kvartu u Los Angelesu, a s njima su bili i psi. Ben je na sebi imao košulju i traperice, a lice mu je izgledalo toliko drugačije da je čak teško i povjerovati da je to on. Izgleda da je smršao i pustio bradu, a odmah izgleda kao drugi čovjek. Očito mu je nova ljubav bila potrebna da se malo trgne i počne razmišljati o zdravlju.

S Jennifer je bio u braku od 2005. do 2018., a rastali su se zbog njegovog raskalašenog života. Zajedno su dobili troje djece, a glumac je nekoliko puta priznao da mu je razvod najveća životna pogreška koju je učinio.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti