Dan nakon posjete bivšeg supruga: Angelina izašla u šoping poslije višemjesečnog izbivanja

Piše: Redakcija

    Foto: AFP

Angelina Jolie prvi put je primijećena nakon nekoliko mjeseci i to za vrijeme šopinga s kćerkom Vivienne. To je bilo prvi put da su je vidjeli u javnosti od sredine marta. Angelina i njena 11-godišnjakinja kćerka nosile su maske i zaštitne rukavice kako bi se zaštitile dok su kupovale u Los Anđelesu.

Njeno pojavljivanje u javnosti bilo je samo dan nakon što je njen bivši suprug Brad Pitt viđen kako odlazi iz kuće na njegovom motociklu. 45-godišnja glumica viđena je u dugoj bijeloj haljini i smeđim baletankama. Do ovosedmičnog druženja bivšeg para je prema pisanju časopisa Marie Claire došlo nakon Angelininog intervjua za Vogue India u kojem je nakon četiri duge godine konačno objasnila razloge podnošenja papira za razvod od Brada Pitta.

– Rastala sam se zbog dobrobiti svoje porodice. Bila je to prava odluka, a ja se nastavljam fokusirati na njih. Neki su odlučili iskoristiti moju šutnju, a djeca vide i čitaju laži koje se pišu o njima u medijima. No, trudim se stalno ih podsjećati da samo oni znaju koja je prava istina – priznala je Angelina Jolie i svoju djecu opisala kao ‘šestero vrlo hrabrih i snažnih mladih ljudi’.

Pročitajte još