Nakon svih nedaća koje su ih zadesile, veliko slavlje u porodici Aleca Baldwina

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BwDYMCdjAUs/

Američki glumac Alec Baldwin prije osam godina kako kaže, donio je najbolju odluku u svom životu, jer je pred oltar je odveo instruktoricu fitnesa Hilariju Baldwin, s kojom danas ima četvero djece, a uskoro stiže i peto.

Početkom jula 2012., tada 54-godišnji glumac oženio je 26 godina mlađu Hilariju s kojom je i danas u sretnom braku. Iza sebe je imao jedan propali brak s Kim Basinger s kojom dijeli kćerku Ireland. Iako se drugoj ljubavnoj šansi nije ni nadao, danas je presretan te zahvaljuje nebu što mu je poslalo Hilariju s kojom je ispunio sve svoje snove.

– Bio je to najsretniji dan u mom životu – napisao je povodom osme godišnjice braka koju slavi holivudski glumac.

View this post on Instagram

The time was 8:46pm…🦥

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Uz to priložio je fotografije sa svog vjenčanja te prisjetio javnost kako su on i njegova supruga tada izgledali. Par zajedno dijeli četvero djece, šestogodišnju kćer Carmen Gabrielu, te tri sina Romea, Leonarda i Angela. Na putu je i njihovo peto dijete, a Hilaria je ostala trudna svega nekoliko mjeseci nakon što je u prethodnoj trudnoći imala spontani pobačaj.

View this post on Instagram

Happy 8 years @alecbaldwininsta

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti