Bernie Ecclestone u 90. dobio prvog sina: Porođaj Fabiane Flosi trajao 25 minuta

Piše: Redakcija

Milijarder ima i kćerku od 65 godina (Foto: Daily Mail)

Milijarder Bernie Ecclestone, šef Formule 1, koji će u oktobru proslaviti svoj 90. rođendan, dobio je četvrto dijete, odnoso prvog sina nakon tri kćerke.

Dječaka kojeg su nazvali Ace rodila je Ecclestoneova treća supruga Fabiana Flosi (44), a jučer su za “Daily Mail” ponosno i pokazali svoju bebu, punog imena Aleksandra Charlesa Ecclestonea.

-To mu je tek drugi dan na svijetu, tako da trenutno ne radi baš puno, ali u odličnoj je formi – rekao je Ecclestone za britanski list.

Porodica se nalazi u svom domu u Bernu u Švicarskoj.

-Jako sam sretna, nije moglo bolje. Oduševljeni smo kao porodica –  kazala je Flosi.

Njen porođaj trajao je samo 25 minuta.

Inače, Bernie ima tri kćerke, Deborah (65) koju mu je rodila prva žena Ivy Bamford te Tamaru (35) i Petru (31) koje je dobio u braku s hrvatskom manekenkom Slavicom Radić. Tri godine nakon razvoda od Slavice oženio je Fabianu.

-Jako sam sretan. Sada je drugačije, opušteniji sam i moj rad ne pritišće toliko tako da mogu provoditi više vremena s njim – kazao je Bernie i dodao da se nada da će živjeti dovoljno dugo da što više bude uz svoje dijete.

Upitan da li će mijenjati pelene, Ecclestone je odgovorio: „Sumnjam. Učinit ću ono što se traži“.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti