Kako izgleda Faruk, brat Lepe Brene koji se također bavi muzikom?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bvo8hVwljg_/

Brenin brat, Faruk, se decenijama bavi muzikom. Svira harmoniku, bio je član benda “Mačak Miša”, a nedavno je u jednoj emisiji pokazao i da je odličan pjevač.

Faruk Jahić
FARUK JAHIĆ • SCREENSHOT

– Otkako znam za sebe, naša majka je lijepo pjevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da pjeva prije mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod utjecajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dijete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmjeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pjevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proljeća – izjavila je Brena prije nekoliko godina.

Da podsjetimo, Faruk je skrenuo pažnju na sebe kada se pojavio u popularnom takmičenju “Nikad nije kasno”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti