Umrla nastavnica koja je silovala učenika pa se udala za njega i rodila mu djecu

Piše: Redakcija

Vili i Mary dugo su šokirali svijet

Mary Kay Letourneau, nastavnica u srednjoj školi u Washingtonu, koja je silovala 12-godišnjeg učenika šestog razreda Vilija Fualaaua i kasnije se udala za njega, umrla je od raka u 58 godini.

Njen advokat David Gehrke izjavio je za više medijskih kuća da je Letourneau preminula u utorak od raka. On nije odmah odgovorio na email Associated Press.

Letourneau je bila majka četvero djece kada je predavala u 1996. tada 12-godišnjem Viliju Fualaauu u osnovnoj školi Shorewood u Burienu, južnom predgrađu Seattlea.

Mary i Vili šokirali su svijet dugo godina. Policija ih je otkrila oko 1.20 sati ujutru 19. juna 1996. u parkiranom kombiju. Dva mjeseca kasnije, dokazi su bili neporecivi – Letourneau je zatrudnila. Oni su tada dobili kćerku, i kasnije drugo dijete začeto u 1998., nakon što se Letourneau izjasnila krivom za silovanje djeteta prije nego što je počela služiti zatvorsku kaznu od sedam i po godina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti