Luksuzni odmor Fahriye Evcen: Fotografija sa sinom iz vile vrijedne 6 miliona zaludila pratioce na Instagramu

Piše: Redakcija

Burak Özçivit i Fahriye Evcen jedan su od omiljenih poznatih parova, a fanovi s velikim interesovanjem prate svaki njihov korak. Upravo zbog toga su s oduševljenjem dočekali to što je lijepa Fahriye na svom Instagram profilu podjelila novu njihovog sina Karana.

– Ima oštar pogled kao i njegov otac – kratko je napisala ispod fotografije, koja je fotografija je za samo pola sata od objavljivanja skupila preko 600 hiljada lajkova, a ista je šerovana i po svim turskim medijima. Burak nije mogao odoljeti a da i sam ne ostavi komentar, pa je kratko napisao: “Pogledajte vuka”.

Omiljeni turski par trenutno je na odmoru u Bodrumu, te sada sve vrijeme posvećuju svom jedincu. S njima na odmor u luksuznu vilu u vrijednosti od šest miliona lira, koju su kupili prošle godine, kako piše turski „Ulakci“, došle su i Burakova majka i sestra.

View this post on Instagram

Ozcivit ailesi 💓💓👑👑

A post shared by Ozçivit Family (@ozcivit_family) on

Paparazzi koji ih prate us stopu uspjeli su ih uhvatiti pored bazena gdje su uživali sa sinom i ponosno ga pokazali okupljenim fotografima. Kada je par shvatio da ih fotografi prate okrenuli su se prema njima i ponosno mahnuli, a nakon toga ušli u bazen i satima se igrali sa sinom.

Da par ne štedi kada je njihov odmor u pitanju dokazuje i to da su u kuću došli s Porsche džipovima i VIP kombijima, a šuška se i kako su kupili čamac za ribolov. Također, na put su poveli i šet članova osoblja, 2 pomoćnika, vrtlara, dadilju i vozača.

Pročitajte još