Najčudniji holivudski par: Nemaju dadilje, ne vole pažnju niti fotografe

Piše: Redakcija

Eva Mendes i Ryan Gosling upoznali su se 2011. godine na snimanju filma “The Place Beyond The Pines”. Par je dugo skrivao vezu, a prve glasine stigle iste godine kada su viđeni na sastanku u Disneylandu. Sudbonosno da izgovorili su 2016. godine u strogoj tajnosti, a do danas u javnost nije procurila niti jedna snimka s vjenčanja, baš kao što se saznalo i kako Eva nosi njihovo prvo dijete tek kad je glumica zakoračila u 7. mjesec trudnoće. I drugu trudnoću ljepotica je uspjela sakriti dosta dugo, a zbog Ryana i njihove dvije kćerke, Amade i Esmeralde, glumica se odrekla holivudske karijere. Naime, par nema dadilje, nego se o njima brinu isključivo oni, odnosno prije svega Eva, koja se posvetila dizajniranju odjeće i nekim drugim projektima koji ne uključuju višemjesečno odvajanje od porodice zbog snimanja na raznim svjetskim lokacijama. Par se u devet zajedničkih godina tek nekoliko puta pojavio zajedno na crvenom tepihu, i to za vrijeme promoviranja filma koji ih je spojio, a u javnosti se doista rijetko vide zajedno. Upravo zato, kada su ih prošle subote paparazzi uhvatili u porodičnoj vožnji prema kući, bilo je jasno da će te fotografije izazvati veliku pažnju.

Pažnju je ukralo i Ryanovo namrgođeno lice, no možda je to bilo zato što je spazio fotografe koje ne podnosi. Par je ranije proveo vrijeme s još nekoliko članova porodice, a čini se kako je u pitanju bilo neko slavlje, jer su viđeni s darovima. Glumica ipak nije u potpunosti odbacila mogućnost povratka u Hollywood, no istaknula je kako zasad ne želi ostavljati svoje djevojčice same. “Nakon što djeca zaspu, vrijeme je za čišćenje i pranje te pripremu hrane za sljedeći dan. Osjećam se kao da vodim hotel”, napisala je Eva na svom Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti