Još jedna žrtva Corona virusa na estradnoj sceni: Umro 28-godišnji pjevač iz Novog Sada

Piše: Redakcija

Nakon što je prije nekoliko dana u Srbiji od posljedica Corona virusa umro Bor Lalević (39), nekadašnji menadžer pjevača Ace Pejovića, a zadnjih mjeseci grupe Lexington, danas je muzička scena potresena još jednom smrću mladog muzičara.

U 28. godini preminuo je pjevač Srđan Gajić iz Novog Sada. Iako nisu poznati detalji, nagađa se da je riječ o posljedicama Corona virusa s kojim se borio u posljednje vrijeme. Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Isidoru i sina Andriju koji je na svijet stigao u oktobru prošle godine.

-S tugom i boli vas obavještavam da mog supruga, najboljeg čovjeka na svijetu, mog anđela, više nema – objavila je njegova supruga.

View this post on Instagram

👨‍👩‍👦💙🎉

A post shared by Srđan Gajić (@gajic.srdjan) on

Srđanova smrt mnoge je pogodila, a između ostalih i pjevačicu, “Zvijezdu Granda” Jelenu Grebec, koja je pjevala na njihovoj svadbi, a nedavno su zajedno nastupali na proslavi rođenja Gajićevog sina.

Pjevačica se potresnom porukom oprostila od na Instagramu.

-Mnogo, mnogo mi je žao… Obitelji najiskrenije saučešće… Neka ti je laka zemlja, Gajice – napisala je Jelena uz njegovu fotografiju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti