Tajno vjenčanje unuke kraljice Elizabethe: Baku nije pitala

Piše: Redakcija

Princeza Beatrice, unuka britanske kraljice Elizabete II., udala se za italijanskog grofa Edoarda Mapellija Mozzija u petak u na privatnoj ceremoniji u dvorcu Windsor.

Vijesti je službeno potvrdila i Buchinghamska palača, a ovo se kraljevsko vjenčanje održalo u strogoj tajnosti.

Njihovo vjenčanje otkazano je već tri puta, dva puta zbog seksualnog skandala njenog oca, princa Andrewa, kojeg se dovodi u vezi s pedofilskim lancem Jeffreyja Epsteina, a zatim i zbog pandemije koronavirusa, no par više nije želio čekati.

Par se upoznao na vjenčanju njene sestre Eugenie na kojem su se i ludo zaljubili. Nakon manje od godinu veze, Edoardo je kleknuo u Italiji, a na princezinoj ruci tada je zasjao veliki dijamantni prsten.

Sretne vijesti tada su potvrđene njihovom fotografijom na društvenim mrežama kraljevske porodice.

Edoardo je tajkun koji se obogatio na nekretninama te iza sebe ima nekoliko ozbiljnih veza, ali i zaruke.

S bivšom zaručnicom ima i sina, što konzervativni britanski krugovi nisu dočekali s oduševljenjem, no na kraju dana, njen je otac suočen s puno gorim optužbama…

Osim toga, Beatrice je deveta u redu za prijestolje te zbog toga ne treba pristanak kraljice da bi se udala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti