Kćerka Elvisa Presleya viđena u javnosti nakon što joj se sin ubio

Piše: Redakcija

Prije nekoliko dana muzičarku Lisu Marie Presley zadesila je velika tragedija. Naime, njen 27-godišnji sin Benjamin Keough presudio je sam sebi u svom domu u Calabasasu. Smrt je proglašena na licu mjesta, a Benjamin si je navodno pucao u srce.

– Potpuno joj je slomljeno srce i neutješna je, no trudi se biti jaka za svoje 11-godišnje blizanke i najstariju kćerku Riley. Obožavala je tog dečka, on je bio ljubav njenog života – otkrila je medijima menadžerica njegove majke.

Kćerka kralja rocka, Elvisa Presleyja, sada je po prvi put viđena u javnosti nakon tragedije, a kako prenose strani mediji, puno vremena provodi s Benjaminovom djevojkom Dianom Pinto te kćerkom Riley. Detalji ovog strašnog događaja još uvijek nisu poznati.

Podsjetimo, Lisa je prije 27 godina Benjamina dobila s muzičarom Dannyjem Keoughom s kojim je bila u braku od 1988. do 1994. godine.

View this post on Instagram

Mama Lion with cubs ❤️🖤💚💙🦁🥰

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley) on

– Ben toliko liči Elvisu. Svi su se htjeli fotografirati s njim jer je sličnost nevjerovatna. Ponekad me preplave emocije kad ga vidim – rekla je jednom prilikom 52-godišnja Lisa koja ima ukupno četvero djece.

S Dannyjem ima i kćerku Danielle Riley koja je sve poznatija glumica i model. Lisa Marie bila je u brakovima s Michaelom Jacksonom i Nicolasom Cageom, a četvrti suprug bio joj je Michael Lockwood s kojim se vjenčala 2006. godine, a razvela deset godina kasnije.

S njim je dobila blizanke Harper Vivienne Ann i Finley Aaron Love 2008. godine, a zanimljivo, kum na vjenčanju joj je bio prvi suprug. Ipak, kada je zatražila razvod, Lisa je naglasila kako je to zato što je na kompjuteru supruga pronašla dječju pornografiju. I danas se bore za starateljstvo.

Benjamin je živio daleko od očiju javnosti i vrlo malo se zna o njegovom životu. Bio je perspektivni muzičar, a šuškalo se kako je ranije potpisao nekoliko miliona dolara vrijedan ugovor s Universalom.

Njegova djevojka Diana bila je s njim u vili kada se dogodila tragedija, a kako su otkrili njihove komšije, prethodila joj je glasna zabava. Iz kuće se čulo i zapomaganje od Diane koja je dečka molila da to ne učini, a kada je stigla policija, djevojka je bila u potpunom šoku.

– Bila je histerična i ponavljala da ne može vjerovati. Samo je psovala i ponavljala: ‘Ne mogu vjerovati, ne mogu vjerovati. Ne mogu vjerovati da si je to napravio.’ Dodala je da će je porodica mrziti i okrivljavati za to što se dogodilo. Mislim da se osjećala krivom, no ne želim nagađati šta je bilo uzrok. To je bilo oko pola sedam-sedam. Razgovarali su vani oko sat – otkrio je jedan od komšija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti