Čedomir Jovanović izašao iz bolnice: Nisam mogao glavu da podignem s jastuka

Piše: Redakcija

Čedomir Jovanović, lider srbijanske stranke LDP bio je u bolnici zbog koronavirusa, a sada je izašao i govorio je za TV Prva.

– Živ sam zahvaljujući ljekarima, njihovom znanju, obrazovanju i terapiji koju su primijenili. Mene je ovo što se desilo razbilo, izgubio sam kilograme, nisam mogao glavu da podignem s jastuka… Nešto još gore od te bolesti je osjećaj koji stičete kada se suočite sa iskustvom neke vrste griže savjesti jer ste porodicu i prijatelje ugrozili, onda kad ne možete da im pomognete, rekao je Jovanović, prenosi Dnevni avaz.

On je pozvao na odgovornost.

– Kada vidite taj svijet oko sebe, kada vidite ljekare, svo osoblje u bolnicama koje daje svoj maksimum, kako se bore… Čak 320 ljudi je došlo tokom jedne noći na Infektivnu, to je strašno. Uglavnom su to mladi ljudi, ja sam u jednom trenutku bio najstariji na odjeljenju. Kada sam izašao čuo sam da je umro dečko 1994. godište, to je strašno – naglasio je Jovanović.

Možda imamo pravo da budemo neodgovorni prema sebi, ali prema drugima nemamo nikako. Odgovorni smo prema svojoj porodici i ljudima koji žrtvuju svoj život zbog situacije u koju dovodimo sebe.

Gepostet von Čedomir Jovanović am Samstag, 18. Juli 2020

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti