Meghan tvrdi da su britanski tabloidi glavni krivci za njen odnos s ocem

Piše: Redakcija

Meghan Markle, koja je sa suprugom, princom Harryjem, počela novi život u gradu u kojem se rodila i odrasla, Los Angelesu, prozvala je britanske tabloide glavnim krivcima za svađu s ocem Thomasom Markleom, tvrdeći kako su prije negoli su se oni upleli u sve, njih dvoje imali idiličan odnos.

Advokati, koje je angažirala američka glumica i vojvotkinja od Sussexa, izjavili su kako su ona i njen otac Thomas Markle imali izuzetno blizak odnos tokom njenog odrastanja i ostali bliski sve do prije tri godine, dok ih nisu počeli proganjati britanski tabloidi. Njene izjave našle su se u sudskim papirima u čiji je posjed došao britanski „The Guardian“, a riječ je o sudskoj tužbi protiv „Mail on Sunday“, koje Meghan Markle tuži, jer su objavili njena rukom pisana pisma koja je slala svom ocu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti