Nakon što se oporavila od Corona virusa, trudna Ilda Šaulić organizirala malo porodično slavlje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BykUfEYiXku/

Srbijanska pjevačica i kćerka Šabana Šaulića, Ilda na rođendanu brata Mihajla saznala je da je u drugom stanju, no sreća nije dugo trajala. Naime, ona se morala testirati na Corona virus te je tako otkrila da je pozitivna, nakon čega je u izolaciji provela dvije sedmice. Nedavno se potpuno oporavila i odmah organizirala malo porodično slavlje.

Naime, Ildin suprug Bojan Vučković proslavio je rođendan, a trudna Ilda odlučila je da mu priredi neverovatno iznenađenje. Pjevačica je prvo na svom profilu na „Instagramu“ podijelila dirljivu rođendansku čestitku za svog muža.

‒ Srećan rođendan najboljem suprugu, tati, mojoj najvećoj podršci. Hvala ti na svemu što činiš za nas i svemu onome što značiš meni. Volimo te ‒ napisala je Ilda ispod preslatke porodične fotografije.

Lijepa trudnica potrudila se da mužu priredi rođendan iz snova i sa kćerkom Emom napravila veliko iznenađenje za njega. Bojan se na svom Instagramu pohvalio originalnim poklonom, koji je dobio od žene i kćerke. Riječ je o retro automobilu, koji podsjeća na automobil iz filma „Nacionalna klasa“.

‒ Moje dvije princeze su me iznenadile. Sa stilom u pedesete ‒ napisao je Bojan.

View this post on Instagram

HRISTOS VASKRS 🐣🐥🐰❤️

A post shared by Bojan (@bojan1324) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti