Nakon četiri mjeseca veze zaručila se problematična pjevačica

Piše: Redakcija

FOTO INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bk0rm0-FpDk/

Pjevačica Demi Lovato, nakon svih nedaća koje su je zadesile napokon ima razloga za sreću. Naime, pjevačica se zaručila za svog dečka Maxa Ehricha, a sretne je vijesti potvrdila na Instagramu pored nekoliko fotografija romantičnih zaruka te gigantskog prstena.

– Kad sam bila djevojčica, otac me od rođenja uvijek nazivao svojim ‘malim partnerom’ – nešto što bi moglo zvučati čudno zbog njegovog južnjačkog, kaubojskog naglaska. Za mene je to imalo smisla. I dan danas te riječi opet imaju savršen smisao, jer danas i službeno postajem nečiji partner – započela je Demi te poručila novopečenom zaručniku da ga je zavoljela od prvog trenutka kada ga je upoznala.

View this post on Instagram

When I was a little girl, my birth dad always called me his “little partner” – something that might’ve sounded strange without his southern cowboy like accent. To me it made perfect sense. And today that word makes perfect sense again but today I’m officially going to be someone else’s partner. @maxehrich – I knew I loved you the moment I met you. It was something I can’t describe to anyone who hasn’t experienced it firsthand but luckily you did too.. I’ve never felt so unconditionally loved by someone in my life (other than my parents) flaws and all. You never pressure me to be anything other than myself. And you make me want to be the best version of myself. I’m honored to accept your hand in marriage. I love you more than a caption could express but I’m ecstatic to start a family and life with you. I love you forever my baby. My partner. Here’s to our future!!!! 😩😭❤️🥰😍 Ps. THANK YOU @angelokritikos FOR HIDING BEHIND ROCKS AND CAPTURING THE ENTIRE THING!!! I love you boo!!!

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

– To je bilo nešto što ne mogu opisati onima koji to nikada nisu iskusili i srećom, ti si osjetio isto. Nikad se u životu nisam osjećala toliko bezuvjetno voljeno, osim od strane roditelja. Nikad me ne tjeraš da budem iko drugi osim onog što ja doista jesam. I tjeraš me da budem najbolja verzija sebe. Počašćena sam prihvatiti tvoju ruku u braku. Volim te više nego što mogu opisati riječima i jedva čekam započeti život s tobom. Volim te zauvijek – zaključila je.

Njena objava rasplakala je brojne obožavatelje, ali i neke slavne osobe poput Hailey Bieber, Jessie J i Noah Cyrus koje su joj poručili kako su jako sretne zbog nje. Par je zajedno od marta, a prije toga Demi je imala nekoliko vrlo kratkih avantura. Karantena je dodatno spojila par koji je tako uselio zajedno nakon samo nekoliko sedmica viđanja.

– Max je vrlo miran i posvećen zdravom životu. Nije negativan utjecaj i ne voli tulumariti. To je ono što Demi treba – istaknuli su njezini prijatelji.

Pjevačica je uvijek otvoreno govorila o svojoj ovisnosti, depresiji te problemima s prehranom, a iza nje su godine borbe s ovisnošću koja je kulminirala u ljeto 2018. godine kada je Demi pronađena predozirana na podu svoje vile nakon burnog tuluma.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti