Odmor Angeline Jolie nije dugo trajao

Piše: Redakcija

AFP

Glumica i humanitarka Angelina Jolie poznata je po svojim međunarodnim putovanjima u tajnosti. Ona je ovih dana viđena u zračnoj luci u Burbanku nakon slijetanja privatnim avionom s nepoznate lokacije u društvu svoje djece. Za nepoznato putovanje obukla je lepršavu crnu haljinu, žute natikače i s pamučnom zaštitnom maskom na licu. 45- godišnja Angelina Jolie nije mogla proći nezapaženo objektivima dežurnih paparazzo fotografa koji su je strpljivo čekali u zračnoj luci kalifornijskoga grada Burbank, na koju je s usvojenom i biološkom djecom sletila privatnim avionom nakon kratkog putovanja na nepoznatu destinaciju.

Na putovanju Angelini se pridružila 15-godišnja kćer Zahara, 12- godišnja Vivienne i 14- godišnji sin John, javnosti prethodno znan pod imenom Shiloh. Početkom sedmice Angelina je viđena na ulicama Los Angelesa u društvu 12- godišnje Vivienne, a njeno najnovije putovanje u društvu djece, po svemu sudeći, trajalo je samo nekoliko dana.

Angelina je također majka 12- godišnjem Knoxu, 18- godišnjem Maddoxu i 16- godišnjem Paxu o čijem starateljstvu brine s bivšim suprugom i ovogodišnjim oskarovcem, Bradom Pittom.

Pročitajte još