Ispovijest Ilde Šaulić nakon gubitka bebe: Ema je svakome govorila kako će da dobije batu ili seku

Piše: Redakcija

Sve one koji poštuju rad Ilde Šaulić, ali i one koji je vijerno prate na društvenim mrežama iznenadila je vijest koja je objavljena u srbijanskom magazinu Glorija.rs za koje je pjevačica priznala da je izgubila dugoiščekivanu bebu. Početkom jula pjevačica je objavila da sa suprugom Bojanom Vučkovićem (50), očekuje prinovu, a istovremeno je bila pozitivna na virus Corona. Test je uradila upravo zbog trudnoće i brojnih kontakata koje je imala polovinom juna, jer je bila na proslavi rođendana brata Mihajla.

– Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osjećam neke posljedice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspjela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmjerno pomogli i porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu – rekla je Ilda.

Vjerovatno najteži trenutak koji je sačekao jeste kada je trebalo da se vijest o gubitku djeteta saopšti kćerkici Emi.

– Na svu sreću, imam pametno i za svoje godine zapanjujuće zrelo dijete. Svakome ko se javi na telefon je govorila kako će da dobije batu ili seku. Ovo je prihvatila kao neminovnost. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući da je na taj način poštedimo. Nismo znali kako da joj saopštimo istinu, a da ona to razumije i prihvati. I onda je jednom prilikom, kada smo joj dali taj odgovor rekla: „Moj deda nije na putu, on je sa anđelima“. Bili smo šokirani, ali smo shvatili da od nje ne treba kriti previše stvari – završava Ilda.

View this post on Instagram

Porodica💙😇

A post shared by Ilda Šaulić (@ilda.saulic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti